Share
Preview
Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom organiseert Beleef Kerkrade een fotowedstrijd. Maak jij de mooiste foto van Kerkrade? Een onafhankelijke vakjury zal een selectie maken uit alle ingezonden foto’s. De tien foto’s met de meeste stemmen zullen worden tentoongesteld tijdens een expositie in de stad. Meedoen? Dien jouw foto's in via www.beleefkerkrade.nl/fotowedstrijd. De inschrijftermijn sluit zondag 13 september. Bekijk de actievoorwaarden online.
MAAK JIJ DE MOOISTE FOTO VAN KERKRADE?
Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom organiseert Beleef Kerkrade een fotowedstrijd. Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen! Wat dacht je van een jaarabonnement voor GaiaZOO, een seizoenkaart voor Roda JC Kerkrade of tickets voor Continium discovery center, Cube design museum en Columbus earth center? Bovendien krijgen de mooiste foto’s een plek in de Beleef Kerkrade foto expositie, die in het najaar plaatsvindt in HuB Kerkrade. Meedoen? Dien jouw foto’s uiterlijk 13 september in via www.beleefkerkrade.nl/fotowedstrijd.
LEKKER EROPUIT DEZE ZOMER
Dichtbij huis maak je de leukste uitstapjes! Alle attracties, bezienswaardigheden, tips om lekker te shoppen of te genieten van een hapje en drankje vind je op onze website. Natuurlijk vind je daar ook tips voor de mooiste wandel- en fietsroutes, rondleidingen én geocaching. Bij het VVV Servicepunt in HuB (Theaterplein 30) is de gratis Eropuit folder te krijgen. Ook onze Stadswandeling en de brochure “11 Wandelingen in Eurode” zijn daar gratis verkrijgbaar.
GRATIS FIETSENSTALLING
Het centrum van Kerkrade beschikt over een gratis overdekte fietsenstalling. Je kunt hier gratis én onder toezicht je fiets, e-bike, scooter of bromfiets stallen. Het Fietspunt bevindt zich aan de Niersprinkstraat 4a. De openingstijden zijn op woensdag en donderdag van 12.00 tot 18.00 uur, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.


 
KOOPZONDAG OP 26 JULI
Zondag 26 juli zijn de winkels in Kerkrade Centrum geopend van 13.00 - 17.00 uur. De ondernemers hebben hun zaak ingericht volgens de RIVM-richtlijnen. Kom dus gezellig shoppen en sluit de middag af met een drankje op het terras. Parkeren in Kerkrade Centrum is gratis tijdens deze koopzondag.
IN KERKRADE BLIJF JE PLAKKEN
Bij diverse ondernemers in Kerkrade centrum spaar je deze zomer voor een gratis kop koffie op een van de gezellige terrassen. Hoe werkt het? Bij besteding van € 15,- bij de deelnemende ondernemers ontvang je een zegel. Heb jij je spaarkaart vol dan kun je deze inleveren voor een gratis koffie op een van de deelnemende terrassen. Blijf jij nog even plakken? De voorwaarden en deelnemende horeca vind je op onze website.
HET KERKRADE VAN SANDER
Heb jij hem al gezien? Bekijk hier de video waarin Sander Walter vertelt over werken in Kerkrade. Benieuwd waarom Sander nooit meer weggaat uit Kerkrade? Bekijk dan snel de video.
 
 
 

Iemand anders aanmelden voor deze nieuwsbrief? Dat kan! Mail naar beleef@kerkrade.nl.